Del.icio.us

Wat is Del.icio.us

Del.icio.us is een online social bookmarking service waarmee gebruikers bladwijzers van webpagina’s van hun favoriete websites kunnen opslaan, organiseren en delen. Het is een gratis dienst waarmee gebruikers hun bladwijzers op één centrale plaats kunnen opslaan, zodat ze vanaf elke computer of apparaat gemakkelijk toegankelijk zijn.

Geschiedenis van Del.icio.u

Del.icio.us is in 2003 opgericht door Joshua Schachter en werd in 2005 overgenomen door Yahoo! Het was een van de eerste social bookmarking diensten en wordt nog steeds gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld.

Hoe gebruik je Del.icio.u

Het gebruik van Del.icio.us is eenvoudig. Na het aanmelden voor een account, kunnen gebruikers beginnen met het bookmarken en taggen van webpagina’s. Ze kunnen ook andere gebruikers volgen en hun bladwijzers bekijken.

Voordelen van Del.icio.u

Del.icio.us is een handige tool voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Het is handig voor het organiseren en openen van bladwijzers, maar ook om nieuwe webpagina’s te ontdekken. Het kan ook worden gebruikt om bladwijzers te delen met andere gebruikers.

Privacy op Del.icio.u

Met Del.icio.us kunnen gebruikers de privacy van hun bladwijzers regelen door ze in te stellen als openbaar of privé. Hierdoor kunnen gebruikers bepalen wie hun bladwijzers kan bekijken en wordt ervoor gezorgd dat hun informatie veilig blijft.

Tags aanmaken op Del.icio.u

Met Del.icio.us kunnen gebruikers hun eigen tags aanmaken om hun bladwijzers te organiseren. Dit maakt het makkelijker om specifieke bookmarks te vinden en te benaderen wanneer dat nodig is.

Del.icio.us Alternatieve

Hoewel Del.icio.us een van de populairste social bookmarking diensten is, zijn er ook andere alternatieven zoals Diigo en Pinboard. Deze diensten bieden vergelijkbare functies en kunnen worden gebruikt als alternatief voor Del.icio.us.

Del.icio.us Plugin

Del.icio.us biedt verschillende plugins voor webbrowsers en andere tools waarmee gebruikers gemakkelijk hun bladwijzers kunnen opslaan en openen. Deze plugins maken het gemakkelijker om Del.icio.us te gebruiken en de functies optimaal te benutten.

Del.icio.us AP

Met de Del.icio.us API kunnen ontwikkelaars toegang krijgen tot de gegevens die in de service zijn opgeslagen en deze gebruiken. Dit is handig voor het maken van applicaties en andere tools die de gegevens van Del.icio.us gebruiken.

FAQ
Hoeveel mensen gebruiken Delicious?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het moeilijk is om bij te houden hoeveel mensen de social bookmarking service Delicious gebruiken. Maar volgens Alexa.com is Delicious momenteel de 573e meest populaire website ter wereld, met een wereldwijd bereik van meer dan 1,4 miljard mensen.

Wat is delicious app?

Delicious is een online bookmarking service waarmee gebruikers links naar hun favoriete websites kunnen opslaan, organiseren en delen. De dienst is gratis te gebruiken en is beschikbaar op alle belangrijke webbrowsers. Delicious heeft ook een mobiele app waarmee gebruikers onderweg toegang hebben tot hun bookmarks.

Wat is social media bookmarking?

Social media bookmarking is een manier voor gebruikers om links naar inhoud op het web op te slaan, te delen en te organiseren. Dit kan worden gedaan via een verscheidenheid aan diensten en apps waarmee gebruikers verzamelingen links kunnen aanmaken, die met anderen kunnen worden gedeeld. Social media bookmarking kan een geweldige manier zijn om inhoud te cureren, nieuwe en interessante dingen te lezen en je favoriete websites bij te houden.

Wat is er gebeurd met de Delicious website?

De delicious website was een social bookmarking site waarmee gebruikers hun favoriete links naar webpagina’s konden opslaan en delen. De site werd opgericht in 2003 en later overgenomen door Yahoo in 2005. In 2017 verkocht Yahoo de delicious website aan AVOS Systems.

Was delicious gebaseerd op een waargebeurd verhaal?

Nee, delicious is niet gebaseerd op een waargebeurd verhaal.