Bcc

Wat is BCC

BCC staat voor blind carbon copy en is een van de functies die in e-mails worden gebruikt. Hiermee kunnen e-mailgebruikers e-mails naar meerdere ontvangers sturen zonder dat ze weten wie hetzelfde bericht heeft ontvangen. Deze functie is vooral nuttig voor bedrijfseigenaren die groepsmails moeten versturen, maar niet willen dat elke ontvanger weet aan wie het bericht is gestuurd.

Hoe werkt BCC

BCC werkt door gebruikers in staat te stellen meerdere e-mailadressen in te voeren in het veld “BCC” bij het opstellen van een e-mail. Wanneer het bericht wordt verzonden, zijn alleen de e-mailadressen in het veld “Aan” zichtbaar voor de ontvangers. Alle andere e-mailadressen die in het “BCC”-veld zijn ingevoerd, blijven verborgen. De ontvangers kunnen dus alleen het e-mailadres van de afzender zien, en niet dat van de andere ontvangers van het bericht.

Wie kan BCC gebruiken

BCC is beschikbaar voor alle e-mailgebruikers en kan worden gebruikt voor zowel persoonlijke als zakelijke e-mails. Voor zakelijke e-mails is BCC vooral nuttig om berichten naar meerdere ontvangers te sturen zonder hun privacy in gevaar te brengen.

Voordelen van BC

Het gebruik van BCC kan de privacy van uw ontvangers helpen beschermen door hun e-mailadressen voor elkaar verborgen te houden. Ook kunt u zo hetzelfde bericht naar meerdere mensen sturen zonder telkens elk e-mailadres handmatig in te voeren. Dit is vooral handig als u hetzelfde bericht naar een grote groep mensen stuurt.

Wanneer moet u BCC gebruiken

BCC moet worden gebruikt wanneer u een bericht naar meerdere ontvangers stuurt en u hun e-mailadressen privé wilt houden. Het is ook nuttig wanneer u een grote groep e-mailberichten verstuurt en u niet telkens elk e-mailadres handmatig wilt invoeren.

Nadelen van BC

Het belangrijkste nadeel van BCC is dat het moeilijk kan zijn om bij te houden wie het bericht heeft ontvangen. Als u een grote groep e-mails verstuurt, kan het moeilijk zijn om te bepalen wie het bericht heeft ontvangen en wie niet. Als u een gevoelig bericht verstuurt, kan het ook veiliger zijn om het veld “Aan” te gebruiken in plaats van het veld “BCC”.

Hoe BCC gebruike

Het gebruik van BCC is relatief eenvoudig. U hoeft alleen de e-mailadressen van uw ontvangers in te voeren in het veld “BCC” wanneer u een bericht opstelt. U kunt ook het veld “Aan” gebruiken als u een bericht naar meerdere ontvangers stuurt en wilt dat zij elkaars e-mailadressen zien.

Alternatieven voor BC

Als u op zoek bent naar een alternatief voor BCC, kunt u overwegen een mailinglijstservice te gebruiken. Mailinglijstdiensten stellen u in staat gemakkelijk e-mails te versturen naar meerdere ontvangers zonder dat u telkens elk e-mailadres handmatig hoeft in te voeren. Ook kunt u zo gemakkelijk bijhouden wie het bericht heeft ontvangen.

Conclusi

BCC is een e-mailfunctie waarmee gebruikers e-mails naar meerdere ontvangers kunnen sturen zonder dat ze weten wie nog meer hetzelfde bericht heeft ontvangen. Het is handig voor bedrijfseigenaren die groepsmails moeten versturen, maar niet willen dat elke ontvanger weet aan wie het bericht nog meer is gestuurd. BCC is relatief eenvoudig te gebruiken en kan helpen de privacy van uw ontvangers te beschermen. Het kan echter moeilijk zijn om bij te houden wie het bericht heeft ontvangen en er zijn alternatieven zoals mailinglijstdiensten beschikbaar voor wie een alternatief zoekt.

FAQ
Is BCC een CUNY?

Nee, BCC is geen CUNY.

Is Berkeley College een Community College?

Berkeley College is een particulier college met campussen in New Jersey en New York. Het is geen Community College.

Is Bronx Community College een goede school?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat ieders mening hierover kan verschillen. Bronx Community College heeft echter een goede reputatie en wordt over het algemeen als een goede school beschouwd. Het biedt een verscheidenheid aan programma’s en cursussen, en heeft een sterke betrokkenheid bij het succes van zijn studenten.

Waar staat bcc voor?

Bcc staat voor blind carbon copy. Dit is een term die gebruikt wordt bij het versturen van een e-mail naar meerdere ontvangers. Wanneer je iemand bcc stuurt, ziet hij of zij de andere e-mailadressen waarnaar het bericht is gestuurd niet.

Waarvoor staat BCC bekend?

BCC staat voor blind carbon copy. Het is een functie waarmee u een kopie van een e-mail naar iemand kunt sturen zonder dat de andere ontvangers het weten.